Prikkels

Nu de zomervakantie alweer iets uit een ver verleden lijkt en de agenda’s van jong en oud gevuld zijn met allerlei afspraken en activiteiten kan het voor veel kinderen af en toe te veel zijn. Ze hebben bijvoorbeeld moeite met in slaap vallen, ze zijn sneller geïrriteerd of kunnen om de kleinste dingen al met tranen in hun ogen staan: het gedrag dat ‘anders dan anders’ is, laat zien dat een kind overprikkeld is.

Tijdens de Bezige Bijen-middag bij Kinderpraktijk De Bij werken we in een kleine groep aan het vergroten van zelfvertrouwen, zelfbeeld en veerkracht van alle deelnemers. Met elkaar gaan de kinderen in gesprek, doen ze een spelletje of gaan ze creatief aan de slag.

Tijdens deze Bezige Bijen-middag staan de activiteiten in het teken van het thema ‘Prikkels’.

Voor meer informatie en het inschrijven voor de Bezige Bijen-middag kun je een berichtje sturen naar: info@kinderpraktijkdebij.nl

Vanzelfsprekend kun je ook contact opnemen voor een op een begeleiding als dat beter bij je kind past.