Mijn eigen Talent

Tja, als je zo bezig bent met Talenten is het goed om ook eens stil te staan bij een van je eigen Talenten.

Ik heb bijvoorbeeld een Buikdenker, Ideeënfontein en Vertrouweling in me. De (ja, ja) Bezige bij heeft echter de laatste tijd de overhand gehad. Een fijn Talent dat me ver brengt, maar tegelijk ook een valkuil kan zijn op momenten dat ik maar door blijf gaan (hup, hup, door, door) en soms zelfs klusjes van anderen overneem, omdat het dan sneller gaat (sorry).

Gelukkig heb ik een heel fijn ander Talent dat ik tijdens afgelopen vakantie volop de vrijheid heb gegeven. Ik ben namelijk een echte Momentgenieter. Door heerlijk te genieten van het strand, lekker eten en natuurlijk alle lieve mensen om me heen ben ik weer helemaal opgeladen.

Wat zijn jouw Talenten? Hoe helpen ze jou?