Weer naar school: jippie! / neee! Omcirkel jouw keuze.

Zo makkelijk is het natuurlijk niet. Veel kinderen zijn blij dat ze al hun vrienden en juffen en meesters weer zien, maar daarnaast gaan ze het vrije en rustige van thuis ook missen. Heel verwarrend in een tijd die al spannend genoeg is. Voor het leegmaken van piekerende tienerhoofden is het fijn om op een creatieve en speelse manier aan de slag te gaan!

Geef je kind daarom op voor Schateiland expeditie op afstand. Een uur lang gaan we samen via Zoom kijken naar de talenten/schatten, wensen en doelen van je kind. In plaats van alleen te praten en naar het beeldscherm te kijken, kan je kind zijn woorden vinden op papier in de vorm van eigen tekst en tekeningen. Een moment van positiviteit en focus op wat goed gaat en wat je kind graag doet.

Voor komende week zijn er plekken vrij op donderdag en vrijdag ( 7 en 8 mei). Komt dit echt niet uit, dan kijken we samen naar een geschikter moment.

Is dit iets voor jouw (bijna)tiener? Geef hem of haar dan snel op via: info@kinderpraktijkdebij.nl