Nieuwe workshops!

Kinderpraktijk De Bij bestaat in april 2022 vijf jaar!

Dat vieren we met leuke, leerzame, bekende en nieuwe workshops!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de workshop voor Toekomstige brugklassers? Al een aantal jaren kijken we met kleine groepjes achtste groepers vooruit naar dat bijzondere nieuwe schooljaar. Het kan namelijk best spannend zijn om naar een nieuwe school te gaan. Door hier op een speelse manier samen mee aan de slag te gaan, ontwikkelt je kind een positieve blik. Dit is handig en fijn voor de brugklas en voor het afronden van de basisschooltijd.

Wil je meer weten over deze workshop of de nieuwe workshops Weerbaar communiceren voor tieners en Toets- en examenvoorbereiding? Kijk dan op de website onder aanbod=>workshops en/of stuur een bericht naar info@kinderpraktijkdebij.nl.