Praktisch

 • Privacy

  Voordat je bij me komt, heb je al een flinke stap gezet. Ik ga altijd zorgvuldig om met wat je me in vertrouwen vertelt. Als je meer wilt weten over hoe ik bijvoorbeeld je gegevens bewaar dan kun je alles terug vinden in de privacyverklaring die je ontvangt bij de start van de begeleiding.

 • Waar?

  Voor de begeleiding (Coaching, Bijles en Studiecoaching) heb ik een fijne ruimte aan huis. Hier is alles bij de hand en kunnen we ongestoord werken. Wanneer het voor jou echter fijner is dat ik naar je huis kom dan kan dat natuurlijk ook. Samen kijken we wat het beste bij je past.

 • Wie?

  Coaching bij Kinderpraktijk De Bij is er voor kinderen en tieners (6 t/m 16 jaar). Begeleiding op het gebied van Studiecoaching en Bijles Taal/Nederlands geef ik aan kinderen uit de bovenbouw van de basisschool en scholieren uit de onderbouw van de middelbare school.

 • Tarieven

  Het kennismakingsgesprek voor alle vormen van begeleiding is gratis. Daarna ontvang je een trajectvoorstel op maat. Hierin vind je een overzicht van alles wat je kunt verwachten en een kostenoverzicht. Wanneer je wilt weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding voor Coaching dan kun je het beste contact opnemen met je zorgverzekeraar. Daarnaast kunnen we altijd samen kijken of er nog andere mogelijkheden zijn.