Praktisch

 • Wie?

  Coaching bij Kinderpraktijk De Bij is er voor kinderen en tieners in de ontdekfase. Rond hun negende verjaardag (ieder kind heeft zijn eigen tempo) maken kinderen een groeisprong mee waarbij ze anders naar zichzelf gaan kijken en zichzelf leren kennen door te kijken naar andere kinderen. Dat brengt op sommige momenten een hoop onzekerheid met zich mee en kan sterker worden naarmate kinderen in de puberteit komen. Door samen gericht op zoek te gaan naar eigen talenten, doelen en wensen blijft je kind dichter bij zichzelf en groeit het zelfvertrouwen en de veerkracht.

 • Waar?

  Ik heb een fijne praktijkruimte aan huis waar je van harte welkom bent. Wanneer het echter handiger is om ergens anders af te spreken dan kan dat natuurlijk ook. We kunnen bijvoorbeeld samen buiten gaan wandelen en er zijn voldoende mogelijkheden om elkaar online te ontmoeten. Kies wat het beste bij jou en je kind past.

 • Tarieven

  Een kennismakingsgesprek via de telefoon of e-mail is altijd gratis en vrijblijvend. Na een eerste afspraak (oudergesprek) ontvang je een trajectvoorstel en beslissen jullie of je wilt starten met coaching. Wanneer je wilt weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding voor coaching dan kun je het beste contact opnemen met je zorgverzekeraar. Daarnaast kunnen we natuurlijk samen kijken of er nog andere mogelijkheden zijn.

 • Verwijzing

  Je hebt geen verwijzing van een huisarts of school nodig om te starten met coaching. We werken niet aan de hand van een dossier, maar richten ons op wat wel lukt en de mogelijkheden die er al zijn.

 • Wanneer?

  Coachafspraken en oudergesprekken vinden plaats tijdens werkdagen, maar niet standaard tussen 9 en 5. We kijken samen naar een geschikt moment, zodat we rustig kunnen praten en werken.