Praktisch

 • Wie?

  Coaching bij Kinderpraktijk De Bij is er voor kinderen en tieners (6 t/m 16 jaar). Bijles Taal/Nederlands geef ik aan kinderen uit de bovenbouw van de basisschool en scholieren uit de onderbouw van de middelbare school. Voor de groepstrainingen en workshops is de samenstelling van de groep afhankelijk van het thema.

 • Waar?

  Je bent van harte welkom in mijn praktijkruimte aan huis. Hier is alles bij de hand en kunnen we ongestoord werken. Wanneer het voor jou echter fijner is om ergens anders af te spreken dan kan dat natuurlijk ook. Samen kijken we wat het beste bij je past.

 • Privacy

  Ik ga altijd zorgvuldig om met wat je me in vertrouwen vertelt. Als je meer wilt weten over hoe ik bijvoorbeeld de gegevens van je kind bewaar dan kun je alles terug vinden in de privacyverklaring die je ontvangt bij de start van de begeleiding.

 • Tarieven

  Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Daarna ontvang je een trajectvoorstel op maat. Hierin vind je een overzicht van alles wat je kunt verwachten en een kostenoverzicht. Wanneer je wilt weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding voor coaching dan kun je het beste contact opnemen met je zorgverzekeraar. Daarnaast kunnen we altijd samen kijken of er nog andere mogelijkheden zijn.