Workshops

Kinderen die graag meer willen weten over zichzelf, een beetje meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken en graag actief en creatief bezig zijn kunnen bij Kinderpraktijk hun hart ophalen bij verschillende workshops.

Op een speelse wijze, die past bij het thema of de werkvorm, leer je meer over je talenten, krijg je meer inzicht in je eigen keuzes en manier van doen en leer je tegelijk andere kinderen kennen. Mooier kan niet, toch? Houd de website en Facebook/Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste aanbod van workshops!

Is een workshop al volgeboekt en wil je toch graag meedoen of heb je een eigen groepje met een eigen idee voor de inhoud van een workshop. Neem gerust contact op. Samen kijken we wat we kunnen doen.

Workshop Schateiland Expeditie

Gun je je kind het plezier van het ontdekken van zijn of haar echte talenten en kwaliteiten? Geef je kind dan op voor de workshop Expeditie Schateiland bij Kinderpraktijk De Bij!

Spelenderwijs gaan we aan het werk met:

🌴 Wat kan ik goed? Wat zijn mijn schatten/talenten?

🌴 Hoe en wanneer kan ik mijn schatten/talenten inzetten?

🌴 Wat vind ik nog lastig en hoe kan ik hiermee omgaan?

Tijdens deze workshop verbindt je kind zich op een creatieve manier met zichzelf en de ander. Je kind krijgt welgemeende en onderbouwde complimenten en inzicht in de dingen die hem of haar blij maken (de èchte talenten) en wat er nog niet goed gaat. We kijken naar wat nodig is om met plezier te leren en te ontwikkelen en welke eigen talenten en kwaliteiten hiervoor kunnen worden ingezet.

Aan het eind van de workshop houdt je kind een prachtige zelfontworpen schatkaart met waardevolle schatten over die thuis kan worden opgehangen. Bovendien ga je een brede glimlach zien door alle prachtige ontdekkingen die je kind heeft gedaan!

Data :

  • woensdag 22 januari 2020 (14.00 – 16.00 uur)
  • zaterdag 8 februari 2020 (10.00 - 12.00 uur)
  • zaterdag 7 maart 2020 (10.00 - 12.00 uur)

Kosten : €15,- inclusief materiaal, drinken en iets lekkers
Locatie : Kinderpraktijk De Bij (max. 6 deelnemers)

Zit de groep al vol of komt een van de dagen niet uit, maar wil je kind graag mee op expeditie? Stuur een berichtje via info@kinderpraktijkdebij.nl en ik kijk wat ik voor je kan doen!