Workshops

Kinderen die graag meer willen weten over zichzelf, een beetje meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken en graag actief en creatief bezig zijn kunnen bij Kinderpraktijk hun hart ophalen bij verschillende workshops.

Op een speelse wijze, die past bij het thema of de werkvorm, leert je kind meer over zijn talenten, krijg hij meer inzicht in zijn eigen keuzes en manier van doen en leert hij tegelijk andere kinderen kennen. Mooier kan niet, toch? Houd de website en Facebook/Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste aanbod van workshops!

Is een workshop al volgeboekt en wil je kind toch graag meedoen of heb je een eigen groepje met een eigen idee voor de inhoud van een workshop. Neem gerust contact op. Samen kijken we naar wat we kunnen doen.

Schateiland expeditie voor achtste-groepers

Zit je in groep acht en vind je het spannend om naar de middelbare school te gaan? Wil je jezelf en je talenten leren kennen? Ga mee op Schateiland expeditie!

Op een creatieve en luchtige manier ga je met leeftijdgenoten op onderzoek uit. Wat zijn je talenten en hoe kun je die talenten inzetten op spannende momenten? Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een prachtige schatkaart gevuld met jouw talenten en mogelijkheden, doelen en uitdagingen.

Ga je mee op avontuur?

Informatie voor je ouders:

  • Inschrijven: info@kinderpraktijkdebij.nl
  • Datum: zaterdag 14 maart 2020
  • Tijd: 10.00 - 12.00 uur
  • Kosten: €15,- incl. materiaal, drinken en iets lekkers.