Workshops

Kinderen die graag meer willen weten over zichzelf, een beetje meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken en graag actief en creatief bezig zijn kunnen bij Kinderpraktijk hun hart ophalen bij verschillende workshops.

Op een speelse wijze, die past bij het thema of de werkvorm, leert je kind meer over zijn talenten, krijg hij meer inzicht in zijn eigen keuzes en manier van doen en leert hij tegelijk andere kinderen kennen. Mooier kan niet, toch? Houd de website en Facebook/Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste aanbod van workshops!

Is een workshop al volgeboekt en wil je kind toch graag meedoen of heb je een eigen groepje met een eigen idee voor de inhoud van een workshop. Neem gerust contact op. Samen kijken we naar wat we kunnen doen.

Vind je kind het spannend om naar de middelbare school te gaan? Geef hem of haar nu op voor de Schateiland Expeditie - Editie Brugklas!

Op een creatieve en gezellige manier gaat je kind met andere brugklassers op onderzoek uit. Welke talenten heeft je kind en hoe kunnen die talenten worden ingezet op spannende momenten?

Aan het einde van de workshop heeft je kind een prachtige schatkaart gevuld met zijn/haar talenten en mogelijkheden, doelen en uitdagingen.

donderdag 20 augustus van 13.00 tot 15.00 uur    òf    vrijdag 21 augustus van 10.00 tot 12.00 uur

(maximaal zes deelnemers per expeditie)

kosten: € 25,- inclusief schatkaart

Je ontvangt voor aanvang een schatkaart op A3 formaat en een beveiligde link voor het programma Zoom. Een rustige plek in huis en een koptelefoon maken het voor je brugklasser makkelijker om ongestoord te werken.