Debby

Hoi, ik ben Debby Vink – van Kuijk. Ik woon in het Brabantse Oosterhout met mijn man en onze twee zoons (en twee cavia’s).

Mijn voornaam betekent ‘(honing-)bij’ en die naam heb ik niet voor niets gekozen voor mijn coachpraktijk. Het diertje staat symbool voor samenwerking en in mijn werk als coach is dat heel belangrijk. Groeien en ontwikkelen doe je namelijk zelf, maar zeker niet alleen!

Ik werk vanuit een talentgedreven en positieve houding en wil me daarom even verder voorstellen met behulp van een aantal van mijn eigen talenten.

De momentgenieter in mij helpt me te relaxen en op te laden. Wanneer ik in de natuur ben (wandelen, fietsen, surfen, snowboarden, als het maar buiten is), naar mooie muziek luister, dingen zelf maak en lees, helpt dit talent me om weer nieuwe energie op te doen.

Als Kennisspons geniet ik ervan om mijn kennis en ervaring actueel te houden en te vergroten. Afgelopen jaar heb ik bijvoorbeeld trainingen gevolgd over Positieve Psychologie. Daarnaast word ik heel blij van nieuwe werkvormen, zoals ‘GevoelsVerkenner’ van Greetje Welten. Ik ben sinds oktober 2021 licentietrainer van deze methodiek. Ik leer ook graag nieuwe vaardigheden in mijn vrije tijd.

Zoals je waarschijnlijk al doorhebt, ben ik een echte Bezige bij. Door dingen te doen voel ik me echt in mijn element. Deze en andere talenten vormen samen wie ik ben en wat ik doe.

In mijn werk help ik kinderen met het vinden van hun eigen talenten. Het leren kennen van de dingen die je echt blij maken en die bij jou horen zorgt namelijk voor een positief en reëel zelfbeeld. Wanneer je dit op jonge leeftijd al leert, kun je daar je leven lang profijt van hebben.